Klik hier om een tekst te typen.

Verhuis tarief

 

2 uren pakket inc. Verdiepingen €175 en 2 verhuizers

 

4 uren pakket inc. Verdiepingen €349 en 2 verhuizers

 

6 uren pakket inc. Verdiepingen en 2 verhuizers €499,-

 

8 uren pakket inc. Verdiepingen en 2 verhuizers €649,-

 

10 uren pakket inc. Verdiepingen en 2 verhuizers € 799,-

 

onbeperkt tot max 12 uur inc. Verdiepingen en 2 verhuizers €999

Extra verhuizer is €22,50 per uur

 

voor de verhuiswagen word er standaard €75 euro in rekening gebracht,wij hanteren geen voorrijkosten tot 100km vrij.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief 21% btw. De uren starten vanaf het moment dat wij arriveren op het startadres en eindigen op het moment dat wij vertrekken. 

 


 

 

Verhuismaterialen:

Bij alle verhuizingen zijn standaard professionele verhuismaterialen aanwezig, zoals verhuisdekens, meubelrollers, steekwagen, spanbanden en gereedschapskoffer.

Overuren:

Overuren worden berekend na 8 werkuren en bedragen 150% van de uurtarief van de verhuizers. Wij adviseren altijd om uw verhuizing ruim in te schatten met voldoende verhuizers en een ruime verhuiswagen. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van een verhuispaket, neem dan contact met ons op. Onze team kan u adviseren over de beste mogelijkheden voor uw specifiek verhuizing.

Handyman Service

Als extra service kunnen wij diverse werkzaamheden voor, tijdens en na de verhuizing voor u uitvoeren. Denk hierbij aan het (de)monteren van kledingkasten, bedden, gordijnrails, etc. Ook het ophangen van schilderijen of het aansluiten van televisie, wasmachine of wasdroger kunt u aan ons overlaten. Onze Handyman service heeft de juiste materialen en gereedschappen om elke klus te kunnen uitvoeren.

Contact

Neem snel contact met ons op per e-mail (info@wjrverhuizen.nl), telefonisch of ga naar onze online-offerte aanvraag. Graag ontvangen wij van u specifieke informatie met betrekking tot de verrichte werkzaamheden om zo tot een nauwkeurig mogelijke schatting van de totale kosten te komen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om u een prijsindicatie te geven en om uw verdere vragen en wensen te bespreken.